Chantal Janzen is bedrogen

Author: Share:
© Foto: VTM

Tijdens een interview met Chantal Janzen biecht de Nederlandse presentatrice op dat ze in het verleden wel al eens een keertje bedrogen is geweest. Ze ontdekte het bedrog toen ze een gebruikt condoom uit de prullenbak wist te  halen

Chantal had al het vermoeden dat haar partner haar bedroog, maar zoals iedereen blijft ze natuurlijk geloven dat dat niet het geval is.

“Diep in je hart voel je wat er aan de hand is. Je kent je partner als geen ander. Een van mijn eerste partners gng vreemd en hoezeer ik dat ook probeerde te negeren. Ik wist dat het vaker gebeurde”, zegt ze in &C.

Toen Chantal op een dag thuiskwam had ze het idee dat er iets was gebeurd en ze wandelde meteen naar de prullenbak in de keuken. Daar ontdekte ze iets wat ze liever niet had gezien. “Ik viste er een gebruik condoom uit.”

De presentatrice was nog erg jong en wist nog niet wat ze met de hele situatie moest aanvangen. Ze bleef erin geloven dat het allemaal wel weer goed zou komen. Over wie het gaat, vertelt ze niet. Maar ondertussen gaan opnieuw vaker de roddels de ronde dat haar man Marco met wie ze nu getrouwd is ook vreemd zou gaan. Volgens juicechannel wordt hij wel vaker met dezelfde dames in het Van Gogh Hotel in Amsterdam gespot.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz247.nl

Previous Article

Monique Westenberg flirt met andere man

Next Article

Ali B reageert op vervolging: “Verbaast mij enorm”

You may also like