Monique Westenberg flirt met andere man

Author: Share:
© André Hazes: Ik Haal Alles Uit Het Leven

Tijdens de concerten van ‘Holland Zingt Hazes’ maakten André Hazes en Monique Westenberg ook meteen bekend dat ze terug een koppel vormen. Na een flikkerlichtrelatie van een aantal jaar lijkt het op dit moment dus terug dik aan te zijn tussen de twee.

En dat is ook best opvallend. Een week geleden genoot Monique nog van een deugddoende vakantie met zoontje Dré op Curaçao. Normaal zou André ook meereizen, maar dat deed hij uiteindelijk niet door muzikale bezigheden.

Maar vervelen deed Monique zich niet. Zij was op het eiland in goed gezelschap van verschillende mannen. Meer zelfs, er zo er eentje heel erg haar aandacht hebben gekregen.

Zo werd Monique al flirtend gespot met een man en bevond ze zich heel de tijd aan zijn strandbed om er gezellig te kletsen en selfies te maken.

Yvonne Coldeweijer trekt in elk geval haar conclusies uit het flirtgedrag van Monique en hun hernieuwde relatie. “Zo zie je maar weer dat ze alleen bij elkaar blijven voor PR-doeleinden. Maar in de liefde eigenlijk allebei iets heel anders willen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz247.nl

Previous Article

Volger waarschuwt Monique Westenberg voor ontrouwe André Hazes

Next Article

Chantal Janzen is bedrogen

You may also like