André Hazes reageert op plannen Monique

Author: Share:
© Liefde voor Muziek; seizoen 6 vanaf maandag 30 maart 2020 bij VTM. Op de foto: André Hazes

Eerder deze week zette Monique Westenberg een belangrijke handtekening, ééntje die haar leven wel eens serieus zou kunnen wijzigen.

“Ondanks rumoerige tijden in mijn leven ben ik altijd blijven denken aan iets dat ik heel graag zou willen. Eerder zat ik in een hele lage energie en was het niet het moment, maar ik geloof in manifesteren en ik heb altijd geloofd dat ik op het punt zou komen waar ik nu sta”, schreef Monique eerder deze week.

“Negatieve energieën achter laten en positief denken en voelen is daarin echt de sleutel geweest. Nu is het zover en sta ik aan het begin van iets ontzettend leuks. Ik zal jullie over een paar dagen laten weten wat dat is en jullie meenemen in mijn avontuur. Ook zal ik jullie hier regelmatig bij nodig hebben”, schreef Monique verder.

Een mysterieus verhaal, want wat is Monique van plan? Er mocht in ieder geval Champagne gedronken worden op de beslissing van Monique.

En niet alleen Monique was blij, ook André Hazes is een tevreden man. Hij reageerde namelijk op de Instagrampost van Monique met de boodschap “Trots op jou”, gevolgd door een hartje.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz247.nl

Previous Article

Gert Verhulst over Rob uit Big Brother: “Komt hij er tussen 6 plankjes uit?”

Next Article

Eva Jinek prijst crytovaluta aan: “Ik zit hier niet achter”

You may also like