Eva Jinek prijst crytovaluta aan: “Ik zit hier niet achter”

Author: Share:
Eva Jinek © AMSTERDAM, 25-06-2022, AFAS Live 30e AmsterdamDiner in AFAS Live te Amsterdam. Doel van de avond is het vragen van aandacht en geld voor het werken aan een wereld zonder aids. Op de foto: Eva Jinek

Het gaat nu wel héél ver. 

Eva Jinek is het slachtoffer geworden van valsmunters. Iemand heeft namelijk misbruik gemaakt van de beeltenis en de naam van de presentatrice.

“Misschien hebben jullie de afgelopen tijd nepadvertenties of -reclame voorbij zien komen, waarbij mijn naam en gezicht worden gebruikt om cryptovaluta aan te prijzen of te verkopen”, schrijft Eva op Instagram. 

De presentatrice is niet te spreken over het misbruik. “Voor de goede orde: ik zit hier niet achter. Deze berichten zijn misleidend en schadelijk, dus mocht je ze zien, verspreid ze niet verder”, besluit Jinek.

Eva Jinek is niet de enige die het slachtoffer is van dit soort nepadvertenties. Verschillende BN’ers werden eerder ook al gelinkt aan dit soort nepadvertenties.

En ook in het buitenland worden namen van bekende mensen misbruikt om cryptovaluta aan te prijzen. Zo circuleert er ook een advertentie over Gert Verhulst die vertelt hoe hij rijk geworden is. Maar dat verhaal is zo nep als het maar kan zijn.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz247.nl

Previous Article

André Hazes reageert op plannen Monique

Next Article

Nieuwe avonturen in een nieuwe Brugklas… op Curaçao

You may also like