André Hazes wordt gechanteerd

Author: Share:
© Liefde voor Muziek - de Reünie: geen covers van elkaars hits maar betekenisvolle nummers voor veerkrachtige jongeren - vrijdag 13 november om 20u40 bij VTM. Op de foto: André Hazes

Daar lijkt het toch op

Roxeanne Hazes vecht al enkele maanden om de waarheid over de erfenis van haar vader André Hazes senior te kennen. Ze wil graag weten of zij en haar broer recht hebben op een deel van die erfenis of niet.

Op dit moment lijkt Rachel Hazes de enige erfegenaam te zijn en dat lijkt Roxeanne in twijfel te trekken. André Hazes Jr trekt zich er weinig van aan.

En Yvonne Coldeweijer lijkt te weten waarom. “Sinds Rachel nog steeds over alle merkrechten van André Hazes senior beschikt en André junior geen junior meer wil heten, maar letterlijk het merk van zijn vader heeft gekaapt, is daarbij natuurlijk altijd toestemming nodig van Rachel. Dar wordt nu gedoogd en André betaalt daar nu nul euro voor”, vertelt ze op haar Instagrampagina.

Als André de kant van Roxeanne zou kiezen is dat sowieso niet naar de zin van zijn moeder en dan zij hij misschien wel een naamsverandering moeten doorvoeren. Iets wat niet de bedoeling kan zijn.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz247.nl

Previous Article

Maxime Meiland heeft te klagen

Next Article

Zij zag de relatiebreuk van Gordon gebeuren

You may also like