Zij zag de relatiebreuk van Gordon gebeuren

Author: Share:
© Foto: William Rutten/SBS6

Het is gespreksonderwerp nummer één: de breuk tussen Gordon en zijn ondertussen ex-verloofde Gavin. Gavin vroeg Gordon enkele weken nog ten huwelijk en nu is het alweer over en uit tussen de twee.

Gordon liet al weten emotioneel en mentaal gebroken te zijn, maar vertelde nog niet de reden van de breuk. Dat deed hij wel aan Yvonne Coldeweijer. Zij lijkt op de hoogte te zijn van de hele situatie.

De juicekoningin was ook één van de vele mensen die nooit echt heeft geloofd in de relatie van Gordon en Gavin, maar die Gordon wel altijd steunde en met wie ze altijd een goede band heeft gehad.

Zij vertelde bij het begin van de relatie tussen de twee nog het volgende: “Ik zie eigenlijk gewoon een klein jongetje op tv die dan zo in een interview met zo’n programma zegt: ‘Ja, ik ben zo gelukkig en iedereen zegt dat ik straal!’ En dat zie je dan ook echt.”

Maar zij weet dus de reden van de breuk, maar heeft Gordon beloofd om niks te vertellen. “Ik kan wel zeggen dat het geen juicy reden is. Het klinkt eerder als een soort smoesje wat er is gebruikt.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz247.nl

Previous Article

André Hazes wordt gechanteerd

Next Article

Gaby Blaaser zwanger gestart aan ‘Echte Meisjes In De Jungle’?

You may also like