Babette van Veen te gevoelig voor rol in 40-45?

Author: Share:
© Foto: SBS6

In de musical 40-45 speelt Babette van Veen de rol van een moeder wiens zoons gescheiden worden door hun beslissingen. De ene kiest er namelijk voor om zich bij het verzet aan te sluiten, terwijl haar andere zoon ervoor kiest om zich bij de Duitsers te voegen.

Zelf heeft Babette ook twee zoons, wanneer de reporter van Party vraagt of dit verhaal haar aan het denken zet, geeft de actrice toe dat ze daar niet zo heel erg mee bezig is. “Mijn zoons en ik zijn echt wel een drie-eenheid. Wij zijn gewoon een stevig compacte familie”, gaat ze van start. “Ik kan me wel voorstellen hoe verschrikkelijk ingrijpend het is als daar onderling strijd in ontstaat.” 

De actrice geeft aan erg empathisch te zijn en zich goed te kunnen inleven in bepaalde situaties. “Ook situaties van anderen, wat soms heel irritant is. Want ik ben echt zo iemand die begint te janken als een ander het moeilijk heeft. Doe effe normaal, denk ik dan, maar dat is zoals ik alles insteek. Ik probeer me gewoon voor te stellen hoe het voor diegene zou zijn en zo voelt dat dan ook voor mij. Daarna kan ik het ook makkelijk uitzetten. Het is niet dat ik dan nog drie dagen loop te huilen, omdat ik het ’s middags of ’s avonds op het toneel moeilijk had.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz247.nl

Previous Article

Marco Schuitmaker zorgt voor unieke primeur

Next Article

Bonnie St. Claire: “Dat heeft mijn imago een deuk gegeven”

You may also like