Ben Cramer boos: “Ik weet ook niet waarom ze niet bellen”

Author: Share:
© Foto: Brunopress.nl

Hij wil graag meedoen

Voor Ben Cramer en zijn dochter Shanna zal hun deelname aan ‘DNA Singers’ altijd een leuke herinnering blijven. Ze hebben erg genoten van hun deelname en dat smaakt voor Ben naar meer. Hem mogen ze gerust vragen voor een programma als ‘The Masked Singer’ en ‘Beste Zangers’.

“Ik ga een aanbod niet uit de weg. Temeer omdat ik weet wat ik doe: na een carrière van ruim 55 jaar kan ik wel iets op de planken zetten. Ik denk dat mensen dat inmiddels wel doorhebben”, zegt Ben in Weekend.

Toch moet Cramer toegeven dat hij het behoorlijk vreemd vind dat ze hem nog niet hebben gebeld voor ‘Beste Zangers’ en hij is naar het schijnt niet de enige die dat vreemd vindt.

“Ik weet ook niet waar het aan ligt. Bel de programmamakers en vraag het ze, dan krijg je misschien een antwoord. Het is in elk geval niet aan mij.”

Wie Ben vraagt waarom net hij nog aan zo’n programma zou willen deelnemen krijgt te horen dat ze beter geen domme vragen stellen. “Hoe heet dat programma? ‘Beste Zangers’ hé, niet ‘Zangers’. Nou, ik vind dat ik daarbij hoor, bij de beste zangers. Ik kan me altijd wel bescheiden opstellen, maar de beste zangers zijn mensen die zich onderscheiden. Zoals ik. Maar dat ik maar niet word gebeld, daar kan ik ook niks aan doen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz247.nl

Previous Article

Deze man is John de Mol voor eeuwig dankbaar

Next Article

Gert Verhulst over Rob uit Big Brother: “Komt hij er tussen 6 plankjes uit?”

You may also like