Deze man is John de Mol voor eeuwig dankbaar

Author: Share:
© Foto SBS6

Zonder hem was het niet gelukt

Wie tegenwoordig naar ‘112 Vandaag’ kijkt zal een bekend gezicht zien. Niemand minder dan boevenjager Marcel van de Ven uit ‘Hunted’ heeft er een job als deskundige bij in het programma.

Ooit was het erg belangrijk dat vooral niemand wist wie Marcel was omdat hij deel uitmaakte van een geheime eenheid binnen ons politiekorps. Maar sinds zijn verschijning op tv kent iedereen de man.

Ook voor John de Mol is Marcel van de Ven geen onbekende meer. Ooit moest Marcel de tv-miljardair uit de brand helpen.

John heeft al meerdere keren te maken gekregen met een dreiging boven zijn hoofd en die van zijn familie. Zo kreeg hij ook te maken met de criminele fantast Rocky T. die faxen verstuurde in naam van John naar verschillende voetbalclubs door heel Europa.

Rocky T. eiste veel geld van John om het allemaal te doen ophouden en dat weigerde John de Mol, waarna de dreigingen alleen maar erger werden.

En toen kwam Marcel ten tonele en snelde hij John te hulp. Marcel liep een tijdje mee met Talpa en kon zich perfect voordoen als één van hen.

Marcel wist een afspraak los te maken met een vertegenwoordiger van de afperser en wist zo belangrijke informatie los te krijgen die uiteindelijk zo leiden naar Rocky T.

Rocky T. werd veroordeeld tot 30 maanden cel, waarvan zes voorwaardelijk. Op zijn strafblad staat nu afpersing en vier valse bommeldingen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz247.nl

Previous Article

Lee Towers: “Ik moet mezelf daar vaak aan helpen herinneren”

Next Article

Ben Cramer boos: “Ik weet ook niet waarom ze niet bellen”

You may also like