Lee Towers: “Ik moet mezelf daar vaak aan helpen herinneren”

Author: Share:
© Foto: Ben Houdijk / AVROTROS

Hij revalideert na een ongeluk

Het was even schrikken voor Lee Towers toen hij ten val kwam na het struikelen over een stuk tapijt in zijn woning. Hij brak zijn linkerheup en moest meteen geopereerd worden. Daarop volgde ook nog eens een revalidatie in een revalidatiecentrum.

Na 3 weken mocht hij het centrum alweer verlaten en dat was toch 3 weken vroeger dan voorzien. Maar helemaal hersteld is hij nog niet.

“Het gaat de goede kant op. Ik ben aan het opkrabbelen, zoals dat heet. Gelukkig kan ik dacht nu in mijn eigen omgeving doen. Ik ben gelukkig terug thuis. Met zo’n gebroken heup moet je zorgen dat je opnieuw leert lopen en dat moet nu eenmaal daar”, begint hij in Weekend.

Door zijn ongelukje moet de zanger ook meteen wennen aan een iets rustiger tempo waarbij hij beter niet te veel overhaast. En dat moet hij zichzelf toch af en toe helpen herinneren.

“Ik ben gewend om twee dagen per week naar de sportschool te gaan, mijn lichamelijke conditie is best goed. Je moet verantwoord met je revalidatie omgaan. Wat dat betreft ben ik van huis uit een onbesuisd type. Ik moet het elke dag weer tegen mezelf zeggen: rustig, rustig, rustig. Je moet voorzichtig herstellen en geen bokkensprongen maken.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz247.nl

Previous Article

Hoe zit het met de kinderwens van Geraldine Kemper?

Next Article

Deze man is John de Mol voor eeuwig dankbaar

You may also like