Hoe zit het met de kinderwens van Geraldine Kemper?

Author: Share:
© Foto: Play4

Voorlopig hoeft het nog niet voor haar

Geraldine Kemper en haar man Freek zijn al een tijdje erg gelukkig met elkaar. Ze genieten van elkaar en van het reizen en dat in combinatie met een job die ze beiden graag doen.

Maar voor kinderen is er nog geen plaats in hun leven, daar wachten ze liever nog een beetje mee. “Afgelopen vakantie heb ik nagedacht over het invriezen van mijn eitjes, dat is iets waar ik mee bezig ben. Ik ben 33, maar het is ook een intense ingreep en prijzig. Toen ik een quote las van Jennifer Aniston (‘Als iemand me had verteld dat je je eitjes kunt invriezen, had ik dat gedaan’) dacht ik: een mooi moment om iets in de vrieskist te doen”, lacht Geraldine in Linda Meiden.

Met Freek is Geraldine erg gelukkig, al moet ze toegeven dat ze niet altijd even trouw is geweest in haar relaties.

““In vorige relaties ging ik weleens vreemd. Met mijn huidige vriend ben ik aan het ontdekken wat we samen fijn vinden. We hebben nu een paar keer met iemand anders erbij ges*kst, en dat vond ik leuk. Ik ben gek op deze man, maar s*ks kan ik los van de liefde zien.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz247.nl

Previous Article

Nielson heeft het moeilijk

Next Article

Lee Towers: “Ik moet mezelf daar vaak aan helpen herinneren”

You may also like