Binnenkort opnieuw gezinsuitbreiding bij Thomas Berge?

Author: Share:
© Foto: Brunopress.nl

Ze sluiten het niet uit

Op 14 februari dit jaar lieten Thomas Berge en zijn partner Elianne zich officieel registeren als partners. Het koppel kreeg in december hun eerste kindje samen en dit is een bezegeling op hun onvoorwaardelijke liefde voor elkaar.

De plechtigheid vond plaats in intiem gezelschap, maar Thomas en Elianne sluiten niet uit dat er ooit toch een groot feest komt.

Dat Thomas erg gelukkig is met Elianne dat liet hij eerder al weten in interviews met Story. “Ik heb de liefde van mijn leven ontmoet, we krijgen een kindje, zijn op tijd naar een mooie eengezinswoning verhuisd en qua zang weet ik eindelijk welke kant ik met mijn liedjes op moet”, klonk het een tijdje geleden.

Thomas lijkt zijn weg in het leven te hebben gevonden en dat met een fantastische vrouw en zijn twee zonen aan zijn zijde.

Momenteel genieten de twee volop van hun jongste zoontje, maar het is zeker niet uitgesloten dat er binnenkort nog een broertje of zusje komt voor Saint en Thomas’ oudste zoon Jack. “Ik heb altijd een broertje of zusje gewild voor Jack. Toen ik Elianne ontmoette wist ik al dat zij de moeder van mijn kinderen zou moeten worden.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz247.nl

Previous Article

Gert Verhulst over Rob uit Big Brother: “Komt hij er tussen 6 plankjes uit?”

Next Article

Eva Jinek prijst crytovaluta aan: “Ik zit hier niet achter”

You may also like