Caroline van Eeden ontwikkelde stoornis door familie Meiland

Author: Share:
© Copyright: Play4

Begin januari werd schrijfster en journalist Valérie Lempereur benaderd door Caroline van Eeden. Zij wou na jarenlange beschuldigingen van de familie Meiland eindelijk toch zelf ook eens haar verhaal doen, aldus story.

In oktober verschijnt dan ook het boek over al haar ervaringen gedurende de vele jaren met de Meilandjes. Want terwijl ze kind aan huis was op het ene moment, werd ze van vandaag op morgen als vuilnis door de familie buitengezet.

“Een bittere, verzuurde geldwolf, een opportuniste, lui, onstabiel en ouderwets”, waren de termen waarmee Caroline van Eeden door de leden van de familie werd omschreven, ontdekt Story.

Ze ontwikkelde hierdoor een posttraumatisch stressstoornis en moest heel wat behandelingen volgen. “Er waren zelfs periodes waarin ze zicht huis opsloot omdat ze gewoonweg de moed niet had om naar buiten te gaan”, zo bevestigt Story.

Maar inmiddels is ze terug aan de beterhand. Eens haar boek zal uitgekomen zijn, zal Caroline van Eeden zich eindelijk vrij kunnen voelen, zoals ze zelf beweert.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz247.nl

Previous Article

Jacques Herb is vreselijk bang

Next Article

Het geheim achter Wolter Kroes’ samengestelde gezin 

You may also like