Chantal Janzen doet opvallende bekentenis

Author: Share:
© Foto: William Rutten/ RTL

Chantal Janzen is zonder twijfel één van de meeste geliefde presentatrices van Nederland. Volgens Party is ze met haar humor, looks en professionaliteit uitgegroeid tot een van de grootste sterren van het land.

Haar bekendheid is altijd een kinderdroom geweest, zo lezen we in het weekblad. “Toen ik een klein meisje was, deed ik mee aan de playbackshows in de buurt en op school. En ik trad thuis op met vriendinnetjes of nichtjes”.

Daarbuiten wou Chantal liever niet opvallen, iets wat eigenlijk nog altijd het geval is geeft ze eerlijk toe. “Als ik op een verjaardag ben geweest, weten de mensen vaak niet eens dat ik er was. Ik val ook vaak tegen in het echt. Mensen zeggen dan: ‘Wat ben je klein. Wat ben je stil’.

De presentatrice geeft aan erg verlegen en onzeker te zijn. Dit staat in schril contrast met de zelfzekere Chantal die we op tv aan het werk zien. “Als ik een programma presenteer, dan moet ik mijn gedoe wel buiten de deur laten. Het publiek zit immers niet te wachten op een presentatrice die bij elk mooi liedje in tranen uitbarst.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz247.nl

Previous Article

Gordon blikt terug op moeilijke periode

Next Article

Ria Valk erg blij met erkenning

You may also like