Gordon blikt terug op moeilijke periode

Author: Share:
© Foto: William Rutten / SBS6

De comeback van Gordon Heuckeroth loopt helaas helemaal niet zoals verwacht. De zanger besloot na een afwezigheid van acht jaar een nieuwe plaat op de markt te brengen en het theater in te duiken. Door de negatieve commentaren, zowel in de pers als op sociale media, heeft hij nu besloten om dan toch niet te gaan touren.

In Weekend staat te lezen dat het sowieso al geen fijn afgelopen jaar was voor de zanger. Zo was er de verloving die plots afsprong en zijn ex die tot overmaat van ramp Gordon niet in een te best daglicht plaatste door een negatief interview te geven.

“Ik heb natuurlijk niet een leuk en makkelijk jaar gehad”, gaat Gordon van start. “En ik ben sowieso een heel emotioneel mens. Mijn sterrenbeeld is Kreeft, die zijn heel gevoelig. Ik ben hypersensitief. Ik heb eigenlijk alles tegen”, geeft hij al lachend aan.

“’Ik ben er nog niet helemaal, dat ik me volledig gelukkig voel. Er zijn dagen bij dat het nog steeds moeilijk is. Ik bedoel, het is niet niks wat ik allemaal mee heb gemaakt. Zoals het auto-ongeluk, waardoor ik een half jaar uitgeschakeld ben geweest. Noem alles maar op, relaties die voorbijgaan. Ik heb in zes jaar meegemaakt wat iemand anders in zijn hele leven misschien niet eens meemaakt.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz247.nl

Previous Article

Vinzzent wacht vol spanning!

Next Article

Chantal Janzen doet opvallende bekentenis

You may also like