De Borsato’s verhuizen

Author: Share:
© Foto: VTM

Na enkele donkere jaren waarin hij verdacht werd van zedenfeiten en grensoverschrijdend gedrag, lijkt het de laatste tijd stilaan weer beter te gaan met Marco Borsato. Zo besloot radio 538 de boycot van zijn muziek op te heffen en zijn liedjes gewoon weer te draaien.

En ook op persoonlijk vlak lijkt het na de breuk met zijn grote liefde Leontine Ruiters weer beter te gaan met Marco. Zo zou hij volgens plaatselijke geruchten een van de negen nagelnieuwe luxeappartementen in de monumentale voormalige Sint-Josephkerk in Alkmaar gekocht hebben. Dat schrijft Party. Om welk appartement het precies gaat is niet duidelijk. Maar mocht hij opnieuw voor een penthouse gekozen hebben, dan heeft de zanger hiervoor maar liefst 1.250.000 euro voor moeten neertellen.

En Marco is niet de enige Borsato met verhuisplannen. Ook zijn moeder Mary heeft een te koop-bord laten plaatsen in de tuin van haar landhuis in Alkmaar. Het gaat om Marco’s voormalige woning die ze 23 jaar geleden van hem overkocht toen hij met zijn toenmalige gezin naar het Gooi verhuisde.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz247.nl

Previous Article

Afscheid van Kathleen bij K3 plaatste bom onder de groep

Next Article

Dit is hét grote voorbeeld van prinses Amalia

You may also like