De Meilandjes: “Niets is wat het lijkt”

Author: Share:
© Copyright: Play4

De voorbije jaren zijn de Meilandjes uitgegroeid tot mediafenomenen. Succes waar ze jarenlang voor moesten knokken.

Voor ze in 2019 definitief gelanceerd werden dankzij hun programma ‘Chateau Meiland’ probeerden ze immers al jaren om bekend te worden. Iets wat niet echt wilde vlotten.

Tot hun eerste manager op de proppen kwam: schrijfster, columniste en journaliste Valérie Lempereur.

Naar eigen zeggen zou Lempereur ervoor gezorgd hebben dat de familie Meiland in contact kwam met mediamagnaat John de Mol én zou ze de contractonderhandelingen hebben gedaan die ervoor zorgden dat de Meilandjes nu de status van miljonair genieten. Ook zou Valérie Martien geadviseerd hebben om zijn sjaal op de voor hem zo kenmerkende manier te dragen. Dat zou volgens haar voor herkenbaarheid zorgen. Iets waarover ze trouwens volledig gelijk kreeg.

Helaas hield het professionele huwelijk tussen de familie Meiland en Valérie Lempereur geen stand. Die laatste beweert ook dat ze ‘op een niet zo leuke manier’ aan de kant werd gezet. Een beslissing die weleens verregaande gevolgen zou kunnen hebben voor Martien en co.

Volgens Party zou Valérie Lempereur namelijk een boek op de markt brengen waarin ze haar kant van het verhaal zal vertellen. Volgens Valérie zouden haar verhalen “nogal schokkend zijn en aantonen dat niets is wat het lijkt.” Wordt ongetwijfeld nog vervolgd.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz247.nl

Previous Article

Sieneke terug naar het Eurovisiesongfestival?

Next Article

KRO-NCRV volgt vijf nieuwe boeren op zoek naar de liefde in Boer zoekt vrouw Europa

You may also like