De speciale band tussen Glennis Grace en Gordon

Author: Share:
© Foto: DPG Media

Glennis Grace was onlangs aanwezig op de albumpresentatie van Gordon. De zangeres geeft aan dat ze zich eindelijk terug goed genoeg voelt om aanwezig te zijn op dit soort feestjes. De aanwezigheid van de zangeres is uiteraard niet toevallig want op het album van Gordon staat het prachtige duet “Aan De Andere Kant Van De Heuvels”, dat het tweetal heeft opgenomen.

Toch lijken Glennis en Gordon het niet alleen professioneel prima met elkaar te kunnen vinden, zo kunnen we afleiden uit een artikel in Party. “Ik zal je vertellen, er zijn weinig mensen die ik heb overgehouden”, gaat Glennis van start. “Hij is één van de weinigen die me bij de keel pakte, zo van: ‘verdorie, wat heb je nou weer gedaan?’”

Toch vond Gordon het belangrijk om haar daarna direct terug in de armen te sluiten. “Kijk, elk mens maakt fouten, maar juist in die momenten waarin je het donker hebt, heb je je vrienden nodig om het licht aan te doen.”

Een gebaar dat Glennis absoluut kon appreciëren zo blijkt uit haar reactie. “Hij is een echte! Dat hou ik altijd bij me.” Om eraan toe te voegen: “Gordon is er altijd voor me geweest. Hij is een soort vaderlijk figuur voor me.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz247.nl

Previous Article

De Bevers bedolven onder kritiek

Next Article

Op dit moment besefte Flemming dat hij een echte ster is

You may also like