Dennie Christian heeft daarmee leren leven

Author: Share:
© Foto: Showbizz247.nl

Eind 2020 verloor hij zijn vrouw Roswitha nadat ze 45 jaar samen waren. Hij nam de tijd om te huilen en te rouwen, ongeacht wat anderen dachten, zo vernam Party.  

Het was zijn vrouw die hem heeft geleerd hoe te rouwen. “Roswitha heeft ruim vijftien jaar gewerkt voor het Centrum voor Treurende Kinderen en Jeugdigen: TrostReich”, vertelt Dennie Christian tijdens een interview met Party. Ze begeleidde daar groepen kinderen en volwassenen.

Door haar wist hij dus beter hoe het is om met treurnis en rouw om te gaan. “De eerste tijd na haar overlijden liet ik mijn tranen gewoon gaan als die kwamen”, bekent de zanger.

Of dit nu in een winkel was of thuis, dat maakte voor hem niet veel uit. “Het hoorde erbij. Als je het niet verwerkt, komt het altijd weer omhoog, soms op een andere manier”, aldus Dennie.

“Ik voel ook nog steeds haar spirituele aanwezigheid. Ik praat nog steeds tegen haar en dan heb ik het gevoel dat ze luistert. Het gaat goed met me, maar er mist iets. Ik kan weer van harte lachen en ik leef weer normaal. Maar toch wel een beetje als een ander mens”, vertelt hij openhartig aan Party.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz247.nl

Previous Article

Prinses Ariane springt in het diepe

Next Article

Dit bedrag krijgt Marco Schuitmaker per optreden

You may also like