Dit bedrag krijgt Marco Schuitmaker per optreden

Author: Share:
© Foto: Showbizz247.nl

Dat het Marco Schuitmaker momenteel voor de wind gaat is geen geheim. Sinds kort mag hij zichzelf dan ook de trotse eigenaar noemen van een riant landhuis in Pelze.

Hij heeft soms 15 optredens per weekend en dat doet de kassa natuurlijk wel rinkelen. Hij verdient 4495 euro per optreden dus op jaarbasis gaat dat al snel om een slordige 2 miljoen euro, zo ontdekte Party.

Het is dus hoog tijd om zijn flatje om te ruilen voor iets groter en dit is nu ook het geval met het landhuis dat hij recent gekocht heeft. Zes slaapkamers, twee badkamers en een enorme tuin maken het geheel compleet.

Er is een werkkamer met een houtkachel dus vanaf nu kan Marco dus met gemak van thuis uit werken. Er is een volledig ingerichte keuken dus ook zijn kookkunsten zal hij hier kunnen demonstreren aldus Party.

Al die ruimte is ideaal voor de mini-Schuitmakers die er nog zullen komen want onlangs gaf hij aan zeker ook kinderen te willen. Zij zullen dus meer dan voldoende ruimte hebben om volop te ravotten en te spelen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz247.nl

Previous Article

Dennie Christian heeft daarmee leren leven

Next Article

Dit wist je nog niet over prinses Laurentien

You may also like