Dit is dé rijkste Topper

Author: Share:
© Foto: Peter De Smedt

In Weekend lezen we dat Gerard Joling met voorsprong dé rijkste Topper is.

Onlangs nog kocht de zanger een nieuwe woonst voor 1,15 miljoen euro. “Hier heb ik meer ruimte”, gaat hij van start. “Ik heb nu een grote wijnkelder, vier slaapkamers, twee badkamers en een mooie tuin. Mijn gouden platen hangen in de hal en de gang.”

Zijn eigen BV heeft volgens het weekblad een eigen vermogen van 17,1 miljoen euro en torent daarmee ver boven zijn collega’s uit. Vermoedelijk heeft de zanger dit kapitaal mee opgebouwd door zijn lucratieve televisiecontracten. Bij SBS6 verdiende Gerard namelijk jarenlang enkele miljoenen per jaar en ook bij RTL mag hij zeker niet klagen.

Gerard zelf blijkt echter relatief spaarzaam met zijn geld om te gaan. “Ik ga één keer per jaar met vakantie en dan krijg ik dat ook nog gratis”, geeft hij aan. Dit omdat de zanger dan gaat optreden op zijn reisbestemming.

“Ik hoef geen vier auto’s als ik maar in één kan rijden”, klinkt het ook erg nuchter.

De vraag is echter wat er dan ooit met de zanger zijn opgepot geld gaat gebeuren als hij er niet meer is. “Ik denk dat ik het in de fik steek. Dan kunnen ze er ook geen ruzie om maken”, besluit hij al lachend.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz247.nl

Previous Article

Patty Brard door bloedeigen familie aanzien als dief

Next Article

Frans Bauer ontfermt zich over moeder

You may also like