Patty Brard door bloedeigen familie aanzien als dief

Author: Share:
© Foto: VTM

In Story legt Patty Brard het dispuut uit waardoor ze door heel haar familie aanzien werd als een dief.

Volgens de zangeres was haar zus de grote aansteker van heel de affaire. “Toen er geld was ontvreemd bij mijn vader, heeft ze de hele familie wijsgemaakt dat ik dat had gedaan”, gaat ze van start.

Volgens Patty is hier echter niets van aan. “Mijn ouders wilden dicht bij Antoine en mij komen wonen. Mijn moeder had een appartement gezien dat ze graag wilde hebben en dat hebben Antoine en ik voorgefinancierd. Zij kregen daar op hun leeftijd nooit een hypotheek op, want ze hadden nog een huis in Spanje en in Wateringen, en die moesten eerst nog worden verkocht”, zo legt ze uit.

Om deze reden had Patty besloten om geld over te maken naar de rekening van haar ouders zodat deze een hypotheek konden krijgen. “Toen ze hun huizen hadden verkocht, hebben wij het voorgeschoten geld teruggestort.”

Patty is ervan overtuigd dat haar zus haar vader heeft wijsgemaakt dat deze lening er nooit is geweest en dat de zangeres dus geld gestolen had. “Dat hebben we tien keer geprobeerd te weerleggen aan mijn vader, maar hij had een herseninfarct gehad en kon niet meer rekenen. Ook mijn dochter was er door alle verhalen van overtuigd dat ik een dief was, waardoor ik haar elf jaar niet meer heb gezien.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz247.nl

Previous Article

Simon Keizer verrast

Next Article

Klaasje Meijer verklapt groot project

You may also like