Erica en Maxime Meiland zijn volgens haar boskatten

Author: Share:
© Foto: SBS6/ Wessel de Groot

Dat het tussen Caroline en de Meilandjes al lang geen koek en ei meer is, weet iedereen ondertussen. En uiteraard zijn door het publiceren van het boek nagenoeg alle bruggen opgeblazen.

Caroline vertelt het hele verhaal in haar boek. “Toen ik terug moest naar Nederland hebben die twee boskatten, Maxime en Erica, mijn slaapkamer leeggetrokken en alles op een berg gegooid in een andere kamer”, aldus Caroline in Weekend.

In september 2020 leek het nochtans weer goed te gaan en wou Caroline terug vrienden worden met Martien. “Ik had nog hoop dat het weer goed zou komen. Ik nodigde ze uit voor een lunch maar dat liep op niets uit”, onthulde Caroline van Eeden.

De royalties voor het boek worden geweigerd door Caroline. “Dat is bloedgeld”, vertelde ze aan Weekend. “Ik ga dat geld wegschenken. Ik weet nog niet hoeveel geld eruit komt, maar ik hoef het niet”, deelde ze vastberaden mee. 

Toen haar boek verscheen, werd Caroline uitgelachen door Martien. De vermelding van geestelijk misbruik bleek voor Martien een brug te ver. Hij vond het heel lachwekkend en heeft dat ook zo op tv verteld.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz247.nl

Previous Article

Patty Brard reageert hard op José Hoebee

Next Article

Verrassende performance van ‘Boer zoekt Vrouw’ kandidaat

You may also like