Verrassende performance van ‘Boer zoekt Vrouw’ kandidaat

Author: Share:
© Foto: Linelle Deunk/KRO-NCRV

Op de verkiezing van Hollands Best Drag Artist in Rotterdam was Geert Jan dé verrassing van de avond. Hij verscheen als dragqueen en dat was totaal onverwacht.

“Vroeger werkte ik in de drek en nu ben ik een drag”, deelde hij lachend mee aan Story. En uiteraard komen er heel wat reacties binnen maar daar ligt Geert Jan niet wakker van.

“Er zullen heus wel weer reacties komen van mensen die me gaan uitmaken voor homo of zo”, aldus de ex ‘Boer zoekt Vrouw’ deelnemer aan Story. Homo zijn heeft niets te maken met dragqueens, vertelde Geert Jan ook nog ter verduidelijking.

Hij vond in zijn eigen aanbod aan dames niet wie hij zocht maar zag de liefde van zijn leven in het aanbod van een andere boer. Hij besloot de dame in kwestie meteen een brief te schrijven en kon op die manier toch nog een partner vinden.

Elke week kijken ze samen naar het nieuw seizoen van Boer zoekt Vrouw maar volgens Geert Jan is het echt oersaai. Volgens hem is het programma een beetje te veel uitgemolken, zo deelt hij mee aan Story.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz247.nl

Previous Article

Erica en Maxime Meiland zijn volgens haar boskatten

Next Article

Mieke over bijzondere persoon in haar leven: “Deze éne relatie blijft ondanks alles sterk”

You may also like