Euvgenia Parakhina nu zelf beoordeeld door een jury

Author: Share:
© Foto: VTM

Euvgenia Parakhina, bekend als jurylid in programma’s zoals ‘Dancing with the Stars’, ‘So You Think You Can Dance’ en ‘Strictly Come Dancing’, ruilt haar plaats achter de jurydesk eens om voor een plekje als deelnemer. Zo zal ze te zien zijn in het RTL 4-programma ‘The Interior Project VIPS’.

Aan Party vertelt ze hoe ze het ervaren heeft om een keer aan de andere kant van de tafel te staan. “Het was vreselijk”, lacht ze. “Ik zat daar op een stoel en elke keer weer stierf ik duizend doden om wat ze nu weer zouden gaan zeggen. Echt, ik had maagpijn en was bijna aan het trillen op het moment dat ze iets over mij moesten vertellen”, klinkt het.

Toch vindt Euvgenia haar ervaring in ‘The Interior Project VIPS’ niet per se vergelijkbaar met wat kandidaten moeten gevoeld hebben in de programma’s waarin zij aantrad als jurylid. Zo geeft ze aan uit haar comfortzone te zijn gestapt voor het programma, terwijl de kandidaten in ‘haar’ dansprogramma’s hun eigen ding deden. Volgens Euvgenia was dat dus ietsje anders. Wel geeft ze toe dat het altijd heel erg spannend is om jurycommentaar te krijgen: “Ik moest zo om mezelf lachen. Ik wist niet dat ik zou reageren als een kind op school dat op het rapport ziet te wachten.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz247.nl

Previous Article

Patty Brard: “Ik geloof er niets van”

Next Article

Humberto Tan maakt koningin Maxima het hof

You may also like