Eva Jinek stelt teleur

Author: Share:
Eva Jinek © AMSTERDAM, 25-06-2022, AFAS Live 30e AmsterdamDiner in AFAS Live te Amsterdam. Doel van de avond is het vragen van aandacht en geld voor het werken aan een wereld zonder aids. Op de foto: Eva Jinek

Er was een tijd waarbij Eva Jinek erg populair was en haar programma’s uitstekende kijkcijfers wisten te halen. Maar die tijd lijkt nu toch wel wat voorbij te zijn.

Eva heeft zowat nooit echt de verwachtingen van RTL4 kunnen inlossen toen ze de overgang maakte naar de zender en daar zullen ze bij de zender niet erg blij mee zijn. Het is dan ook geen wonder dat ze geen zekerheid meer heeft of ze bij de zender aan het werk kan blijven, nu haar contract afloopt.

De presentatrice verdient momenteel zo’n 1,2 miljoen euro per jaar bij de zender en dat is niet niks. Al zijn veel mensen het erover eens dat zo’n hoog salaris niet meer bij haar huidige kijkcijfers past/

Maar voorlopig is er dus nog weinig aan de hand. Eva heeft haar meest recente seizoen van ‘Jinek’ afgesloten en is toen aan een vakantiestop van het programma.

Tijd genoeg om te gaan brainstormen wat er beter kan en moet in de toekomst. Beau van Ervan Dorens neemt nu de plaats in van Eva en bij hem zijn de goede kijkcijfers meestal geen enkel probleem.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz247.nl

Previous Article

Monica Geuze doet stevige bekentenis

Next Article

Blijft Linda de Mol Jeroen Rietbergen steunen?

You may also like