Faalangst steekt de kop op bij Bridget Maasland

Author: Share:
© Foto: VTM

Jarenlang was Bridget Maasland een erg populaire presentatrice. Maar inmiddels heeft de ‘RTL Boulevard’-co-presentatrice al tijden geen eigen programma meer gehad. Betekent dit dat ze een eventuele carrièreswitch overweegt? Party zocht het uit.

En wat blijkt? Bridget wacht niet af tot RTL-baas Peter van der Vorst zou beslissen dat het over en uit is met haar schermcarrière. Zo rondde ze een professionele regieopleiding voor film- en tv-series af aan de Amsterdamse Filmschool. “Stilstaan is voor mij geen optie”, klinkt het bij Bridget. “En volgens mijn psycholoog maken vrouwen hun beste werk doorgaans na de overgang. Dus ik zit te wachten”, lacht ze. “Maar ik ga door. En soms moet ik daarvoor bijleren.”

“Ik heb een eigen productiehuis gehad, destijds sprong ik in het diepe en leerde ik door te doen. Maar met regie durfde ik dat niet”, legt ze uit. “Een soort faalangst stak de kop op. Ik hoorde mensen al denken: ‘Bridget Maasland regisseur? Denkt ze dat ook te kunnen?’ Blijkbaar ben ik daar toch gevoelig voor”, geeft de presentatrice toe.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz247.nl

Previous Article

Hervalt Dave Roelvink in oude gewoontes?

Next Article

Gaat Flemming Joost Klein achterna?

You may also like