Gaat Flemming Joost Klein achterna?

Author: Share:
© Foto: Showbizz247.nl

De carrière van singer-songwriter Flemming gaat als aan sneltrein nadat hij in 2021 het nummer “Amsterdam” uitbracht. Ondertussen blijft de zanger aan zijn carrière timmeren en werkt hij onder meer samen met Boef en Ronnie Flex. Wanneer Party aan Flemming vraagt waar hij met zangcarrière naar toe wil, geeft de zanger aan dat hij bij elke stap goed nadenkt.

“Ik wil niet te veel doen en ook weer niet te weinig”, gaat hij van start. “Ik zorg dat de balans goed is. De muziek staat centraal. De laatste single moet voor mijn gevoel beter zijn dan de vorige. Ik denk dat als je dat hoog houdt, je er alles aan hebt gedaan om het beste van je liedjes te maken.”

Of we de zanger ooit op het Eurovisie Songfestival gaan zien stralen, weet Flemming nog niet zeker. “Misschien ooit een keer, dat zou wel leuk zijn. Maar ik heb mijn pijlen, de focus, op Nederland gericht en niet echt ontzettend de behoefte om in het buitenland door te breken. Ik zou het wel vet vinden om iets voor mijn land te kunnen doen, dat zou ik heel gaaf vinden. Ik zou dan eerder meedoen met een mooi liedje dan dat ik moet dansen en backflips moet doen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz247.nl

Previous Article

Faalangst steekt de kop op bij Bridget Maasland

Next Article

Zo bereidt Hans Klok zich voor

You may also like