Francis van Broekhuizen deelt leuke primeur

Author: Share:
© Foto: Martje van der Heijden

Het gaat erg goed met Francis van Broekhuizen, zo staat te lezen in Party. Haar tournee “Schandalig Mooie Opera” is zo goed als helemaal uitverkocht. 

“Wanneer ik niet in het theater sta, heb ik rust, want vorig jaar heb ik er te veel naast gedaan”, gaat ze van start. “Dit jaar heb ik een betere agenda-planning gemaakt, waardoor ik heel erg goed in mijn vel zit.”

De zangeres geeft meteen ook een leuke primeur weg, ze is namelijk opnieuw begonnen met een nieuw boek te schrijven. Ze hoopt dan ook dat dit rond de kerstperiode uitgegeven kan worden.

“Mijn nieuwe boek gaat ‘Schandalig Mooie Opera!’ heten, naar mijn huidige show, en daarin ga ik iets dieper in op wat opera is. Er zijn wel boeken geschreven over wat opera is. Vaak zijn dat wat muziekgeschiedenis-achtige boeken, wat heel leuk is, maar ik wil natuurlijk op mijn eigen manier gekke verhalen vertellen uit eigen ervaring. Met leuke weetjes over componisten. Zodat mensen die er niks van weten toch in aanraking komen met dat genre waar ik helemaal gek van ben. Er komen ook verhalen in die ik in de voorstelling vertel.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz247.nl

Previous Article

Frans Duijts openhartig over moeilijke periode

Next Article

Barman Victor Abeln stapt op bij First Dates

You may also like