Gert Verhulst hakt knoop door over derde kind

Author: Share:
© Foto: Fonny Gijsels

Gert Verhulst en zijn Ellen zijn ondertussen dertien jaar samen maar tussenin strandde hun relatie doordat Gert een affaire begon met K3-tje Josje Huisman. De romance duurde echter niet lang en Gert verzoende zich met Ellen. Zij vergaf hem zijn misstap en ondertussen hebben ze al een aantal seizoenen van ‘De Verhulstjes’ gedraaid.

Hij houdt dan ook werk en privé zo veel mogelijk gescheiden. “Wat er in mijn bedrijf gebeurt, hou ik gescheiden”, aldus Gert in Story. Een baby met Ellen zit er niet meer in. “Misschien als we elkaar eerder hadden ontmoet. Maar het is wat het is”, zo deelt Gert Verhulst mee tijdens het interview.

Uiteraard lukt dat niet als het gaat om de realitysoap. Ellen is daar ook onderdeel van dus logisch dat ze daar wél over spreken tijdens hun privéleven.

Ook Marie en Viktor doen mee in de realitysoap. Ze werken ondertussen allebei in de showbizz en leren gaandeweg de knepen van het vak.

Hun vader opvolgen zal niet gebeuren. “Studio 100 is geen familiebedrijf. Een paar jaar geleden heb ik een groot gedeelte verkocht”, bekent Gert aan Story.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz247.nl

Previous Article

Erland Galjaard en Wendy van Dijk uit elkaar?

Next Article

Kroonprinses Amalia terug vrij

You may also like