Gert Verhulst: “Ik ben daar niet trots op”

Author: Share:
© Foto: Fonny Gijsels

We kunnen wel eens lacherig doen over de vele relaties van Gert Verhulst met de K3’tjes Karen Damen en Josje Huisman. Zelf is de baas van Studio 100 daar niet echt trots op.

“Ik ben daar niet trots op nee. En ik weet dat ze me zien als de playboy van België. Maar als je mijn liefdesleven van de afgelopen 35 jaar bekijkt, is het saaier dan dat van de gemiddelde Nederlander. Mijn keuzes waren natuurlijk af en toe bijzonder en in het oog springend, maar voor de rest is mijn liefdesleven redelijk saai geweest. Ik hoop dat de meeste mannen een iets sprankelender liefdesleven hebben dan ik.”

Ondanks zijn relaties met Karen en Josje, bleek Ellen toch de ware te zijn voor Gert. Bij haar had hij een gevoel van thuiskomen, en dat zocht hij in een relatie.

“Als ik bij Ellen was, verloor ik al mijn interesse in de rest. Dat is wat mij de laatste tien jaar gebeurd is. En dat geeft ook rust, dat je het gevoel hebt dat je nergens anders meer hoeft te gaan zoeken. Dat is de beste manier om het te beschrijven.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz247.nl

Previous Article

Gravin Eloise: “Het was craziness met de paparazzi!”

Next Article

Verjaardagscadeau Frans Bauer liep bijna helemaal mis

You may also like