Verjaardagscadeau Frans Bauer liep bijna helemaal mis

Author: Share:
© Foto: Showbizz247.nl

De vijftigste verjaardag van Frans Bauer is een erg ontroerende dag geworden voor de zanger, zo kunnen we afleiden uit een interview met Story.

Niet alleen ging Frans lekker eten met zijn gezin, ook Ahoy had een mooie verrassing in petto voor de sympathiekste zanger van Nederland. Op het grote led-scherm was namelijk een foto van Frans te zien met daarbij de tekst “Frans 50 jaar”. Dit emotioneerde de zanger zo erg dat hij zijn tranen niet kon bedwingen en ettelijke momenten buiten bleef kijken.

Deze reactie gooide bijna roet in het eten voor de volgende verrassing. Want Mariska had het licht en geluid van het Kerst-circus voor een kwartiertje mogen lenen. Toen Frans Ahoy binnenwandelde werd hij opgewacht door zijn vaste band en diverse collega’s die hem toezingen.

“We konden daar niet te lang mee wachten, want verder was Ahoy volledig verlaten”, geeft Mariska aan. “We hadden dus toegezegd dat we niet lang bezig zouden zijn. Maar ja, met deze reactie van Frans had ik ook geen rekening gehouden”, besluit ze.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz247.nl

Previous Article

Gert Verhulst: “Ik ben daar niet trots op”

Next Article

Roxeanne Hazes: “Een dag hoeft niet alleen maar mooi te zijn”

You may also like