Wendy van Dijk: “Ze willen niet meer met mij op de foto”

Author: Share:
© Foto: VTM

Dat je de tijd niet kan tegenhouden, ondervindt ook Wendy van Dijk. De SBS 6-presentatrice heeft twee kinderen: zoon Sem (met zanger Xander de Buisonjé) en dochter Lizzy (met Erland Galjaard). Die zijn inmiddels al respectievelijk 19 en 12. En daar heeft Wendy het naar eigen zeggen knap lastig mee.

“Mijn kids willen niet meer met mij op de foto. Dat is stom mam, zeggen ze dan. Ik probeer nog met een smoesje dat het gewoon voor het familiealbum is, maar tevergeefs”, bekent de presentatrice in Weekend.

Dochter Lizzy gaat na de zomervakantie naar de middelbare school. “Nog even rekken die laatste maanden en dan nog meer loslaten”, zucht Wendy.

Ook zoon Sem gaat meer en meer zijn eigen weg en bekende in Weekend dat hij bepaalde zaken buiten zijn ouders omdoet. “Ik doe gewoon lekker mijn ding”, klinkt het zelfverzekerd uit de mond van de 19-jarige Sem.

Sem koestert ook plannen om in Amsterdam te gaan wonen. “Lekker feesten en lachen met vrienden”, aldus Sem. Voorlopig woont hij nog thuis en dat zal moederkloek Wendy ongetwijfeld graag nog een tijdje zo houden.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz247.nl

Previous Article

Matthijs van Nieuwkerk onder vuur: “Hij is een tiran op de werkvloer”

Next Article

Rob de Nijs wordt gewoon 100

You may also like