Heeft Lil Kleine Nederland verlaten?

Author: Share:
© Foto: VTM

Het zijn heftige tijden geweest voor rapper Lil’ Kleine. Hij heeft er een aantal rechtszaken en ruzies opzitten met zijn ex Jamie Vaes en hij zou nu heel hard aan zichzelf aan het werken zijn. Maar dat zou hij niet in Nederland doen.

Lil’ Kleine zou namelijk naar Portugal zijn gevlucht om zich daar te gaan focussen op zichzelf.  Dat hij onlangs zijn zoon Lio heeft mogen terug zien, heeft hem heel erg gemotiveerd om een beter mens te worden en clean te zijn van drugs.

Ook Yvonne Coldeweijer hoorde al dat Lil naar Portugal zou zijn getrokken. Hij zou daar een cursus ‘leiderschap’ volgen bij Brout. Volgens de website van Brout werk je daar in een groep van vijftien mensen aan zelfontplooiing en ga je op zoek naar wat de volgende stap in je leven zou kunnen zijn.

Lang zou de rapper er niet verblijven en hij zou zaterdag alweer terug in Nederland zijn. Maar eerst moet hij nog de workshops voltooien en krijgt hij ook yoga oefeningen.

Yvonne vindt alvast dat Lil goed bezig is. “Wie had dat gedacht. Lekker Bezig Lil!”, schrijft Yvonne op haar Instagramkanaal.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz247.nl

Previous Article

Monique Westenberg waarschuwt andere ouders

Next Article

Gerard Joling: “Hij moet wel een beetje inhoud hebben”

You may also like