Monique Westenberg waarschuwt andere ouders

Author: Share:
© Foto: Play4

Deze week is het op heel wat basisscholen van Nederland ‘Week van de Lentekriebels’. Dat klinkt allemaal heel vrolijk en leuk, maar het is iets serieuzer dan dat.

Dat ontdekte ook Monique Westenberg toen ze de betekenis ging opzoeken van die week. Het betekent namelijk ook dat de kinderen weleens seksuele voorlichting zouden kunnen krijgen op school.

En dat deed Monique schrikken. Dat kleine Dré, die nu in groep 3 zit, nu al seksuele voorlichting zou krijgen, dat kan ze amper begrijpen. Zij waarschuwt andere ouders op Instagram.

“Ouders! Zijn jullie ervan op de hoogte dat het aankomende week de week van de ‘lentekriebels’ is op scholen en je kinderen voorlichting krijgen over het lichaam van een vrouw en een man. Dat scholen geadviseerd worden de kinderen te laten weten wat geslachtsgemeenschap is, wat het is om genot te voelen bij de geslachtsdelen”, schrijft ze licht gechoqueerd neer.

De DM van Monique stroomde meteen vol met berichten van ongeruste ouders en dat kunnen wij goed begrijpen. Maar het is misschien toch beter dat kleine Dré het via school leert en niet van papa André, lijkt ons.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz247.nl

Previous Article

Son Mieux verrast met Schaal van Rigter

Next Article

Heeft Lil Kleine Nederland verlaten?

You may also like