Heeft Wendy van Dijk geld nodig?

Author: Share:
© Foto: VTM

Wendy van Dijk is altijd een vrouw geweest van veel plannen. Naast presenteren en acteren organiseert ze nu ook een retreat naar Ibiza. Klinkt leuk, maar als je meewil moet je er wel iets voor over hebben.

Het is niet de eerste keer dat Wendy zo’n retreat organiseert, dus Wendy is niet aan haar proefstuk toe. Yogalessen en wandelingen naar de geheime pareltjes van het eiland, je krijgt het allemaal te zien wanneer je meegaat.

Heel wat vrouwen hebben interesse maar haken af bij het lezen van de prijs. Zo’n 1895 euro kost de reis en dat is zonder vliegticket.

Dat roept al meteen heel wat vragen op bij de volgers van Wendy. En heel wat mensen vragen zich af of Wendy misschien geld nodig heeft?

“Ik wilde zelf al heel lang zo’n retreat volgen, maar ik had het telkens te druk. Maar doordat ik zoiets nu voor anderen organiseerde, kwam het er toch van. Opeens was ik daar met tweeëntwintig vrouwen van veertig, vijftig, allemaal met een verhaal. Ze durfden zich kwetsbaar op te stellen en vanaf dag één voelden we ons verbonden.”

Het alleen nu nog maar de vraag of ze nog eens zoveel vrouwen zal vinden die meewillen. Want geef toe, 1895 euro, dat is toch niet niks?

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz247.nl

Previous Article

Goldband grote winnaar 3FM Awards 2023

Next Article

Sterrencast Jesus Christ Superstar uitgebreid met Alex Klaasen en Edwin Jonker

You may also like