Zo ‘verleidde’ Welmoed Sijtsma haar geliefde

Author: Share:
© Foto: NLBeeld

Gewezen ‘OP1’-presentatrice Welmoed Sijtsma leerde haar huidige partner Bob niet in ‘het echte leven’ kennen, maar wel via een speciale datingsite waarvoor je toegelaten moet worden. Alleen kreeg ze hierbij wel af te rekenen met één vervelend obstakel. Dat lezen we in Party.

Zij swipete hem immers naar rechts, maar Bob swipete haar maar niet terug. En dus bleef hij maar op haar scherm voorbij komen zonder dat er een match was tussen de twee. Maar nadat Welmoed hem op een festival zag, hem voorbij zag fietsen in haar straat, en iets over zijn bedrijf hoorde op de radio, besloot ze het over een andere boeg te gooien en hem tijdens een avondje uit een bericht te sturen via zijn socials.

‘Creep hier, ik probeer je al vier keer te swipen. Ik zag je daar en daar, dus nu voeg ik je maar zo toe’, schreef ze. Vrij snel kreeg ze toen een berichtje terug: ‘Hee Creep, je dacht: het is minder creepy als ik dat op maandag om twee uur ’s nachts doe?’ “Toen was het ijs gebroken en spraken we af. En uiteindelijk hebben we het tot verkering geschopt. Dat is heel fijn”, zegt Welmoed.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz247.nl

Previous Article

Danny Froger: “Naar eigen hand zetten”

Next Article

Kees Stevens: “Ze had zoveel pijn”

You may also like