Dit hoopt André van Duin dat de toekomst mag brengen

Author: Share:
© Foto: Elvin Boer / MAX

André van Duin is inmiddels al zestig jaar een gevestigde waarde in showbizzland. Een erg indrukwekkende prestatie. Wanneer de reporter van Weekend aangeeft dat de komiek ooit heeft meegespeeld in de komedie The Sunshine Boys en daarmee in het ‘hogere segment’ terechtkwam, vraagt hij zich af of dit iets is wat André in de toekomst graag meer zou willen doen.

Het antwoord is echter negatief. “Het theater ga ik niet meer in”, gaat André vastbesloten van start. “Maar het vormde wel de omslag van het komiek zijn naar iets anders. Toen kwamen Heel Holland Bakt en andere dingen, maar dat is de mazzel die ik heb, dat ik de kans heb gekregen om dat te doen. Want er zijn wel meer mensen die iets anders willen, maar je moet daar natuurlijk wel de kans voor krijgen. En mensen hebben die in je geloven.”

Ook het acteren op tv, zoals André deed in de serie Het Geheime Dagboek behoort ook tot de verleden tijd, zo geeft de levende legende aan. “Ik vind het wel goed zoals het nu gaat. Ik doe dit werk nu zestig jaar en als ik dat nog een aantal jaar kan continueren is dat mooi. Over drie jaar ben ik al tachtig. Het houdt ook een keer op.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz247.nl

Previous Article

Aan deze man heeft Bonnie St. Claire alles te danken

Next Article

Waarom heeft prinses Amalia plots 1,5 miljoen euro nodig?

You may also like