Henny Huisman: “Als je maar lang genoeg wacht, word je vanzelf stokoud”

Author: Share:
© Foto: Showbizz247.nl

Tv-icoon Henny Huisman heeft onlangs zijn deelname bevestigd aan het reisprogramma “Beter Laat Dan Nooit”. Toch hebben de producers lang moeten aandringen, komt het weekblad “Party” te weten.

“Ik was al een paar keer eerder gevraagd, voor de vorige serie”, gaat Henny van start. Toen vond Henny zich echter nog te jong. “Al ben ik nu nog steeds de jongste, ik ben net 72 geworden, terwijl de rest 76 en 80 is.”

Henny geeft aan dat het programma hem al eens gevraagd had toen hij nog maar 68 was. “Ik wist dat Willibrord zou meedoen die toen al tegen de 80 liep. Het leek me toen geen slimme zet voor mij om mee te doen’, licht het tv-gezicht toe.

“Maar goed, als je maar lang genoeg wacht, word je vanzelf stokoud”, besluit Henny al lachend.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz247.nl

Previous Article

Corry Konings: Zolang mijn stem me niet in de steek laat…”

Next Article

Emma Heesters weer vrijgezel

You may also like