Hierdoor ging André van Duin anders in het leven staan

Author: Share:
© Foto: Max

André van Duin verloor zijn geliefde Martin als gevolg van een slopende ziekte, ook de artiest zelf kreeg in zijn leven ooit dezelfde diagnose. Wanneer de reporter van Party vraagt of dit ervoor gezorgd heeft dat André anders in het leven is gaan staan, geeft het tv-gezicht aan dat dit misschien wel het geval is.

“Je gaat wat meer over je sterfelijkheid denken”, gaat hij van start. “Normaal leef je er maar een eind op los en kan het niet op, maar op het moment dat je er echt dichtbij mee te maken krijgt, word je wel met de neus op de feiten gedrukt dat het allemaal zomaar afgelopen kan zijn.”

Om deze reden probeert André zoveel mogelijk van het leven te genieten en te realiseren dat het heel bijzonder is dat hij nog zo’n succes mag kennen ondanks zijn leeftijd. Ook voor zijn gezondheid is de levende legende erg dankbaar.

Hoe de artiest van zijn leven geniet? “Niet met bijzondere dingen. Ik ben geen vakantieganger ofzo. Ik vind het wel leuk, ik ben toevallig net een paar dagen naar Mallorca geweest wat heerlijk was, maar ik heb het thuis ook gewoon fijn. Ik zat daar lekker achter mijn computer een beetje te rommelen, schrijf liedjes, monteer een beetje en doe voice-overs. Het werk wat ik nu doe, is voor mij ontspanning.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz247.nl

Previous Article

René Froger durft meer aan zichzelf te denken

Next Article

Dit is de beste vriend van John de Bever

You may also like