Hierover praat Chantal Janzen niet graag

Author: Share:
Eva Jinek © Lancering van &C het nieuwe mediaplatform van Chantal Janzen bij de Adam Toren , Amsterdam.~~op de foto: Eva Jinek

Ze kan intussen volop genieten van haar rijkdom maar dat was ooit anders. Party vernam dat ze in haar magazine ‘&C’ terugblikt op de periode dat ze echt geen cent meer had.

Voor de film ‘Volle Maan’ kreeg ze een salaris van 1500 euro. “Meer dan ik ooit op mijn rekening had gezien”, bekende de BN.

Ze besloot alles uit te geven aan kleding en trakteerde haar vrienden op cadeaus. “We liepen winkel in, winkel uit, tot we de tasjes niet meer konden dragen”, geeft ze openlijk toe.

Toen ze echter aan de kassa in de supermarkt stond, bleek dat haar rekening leeg was. “Ik stond wel in mijn nieuwste jurkje in de supermarkt maar kon mijn boodschappen niet meer betalen”, aldus Chantal Janzen.

Haar boodschappen moest ze dus met schaamrood op de wangen laten staan. Een gebeurtenis waar ze heel wat lessen heeft uitgetrokken. Ondertussen ziet haar loonstrook er al heel wat vetter uit dan toen. Als kijkcijferkanon van RTL zou ze jaarlijks een slordige 1,2 miljoen euro verdienen, zo ontdekte Party. Toch houdt ze niet van pochen. “Over mijn salaris praten, vind ik lastig”, bekent de presentatrice.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz247.nl

Previous Article

Is er een nieuw superduo in de maak bij SBS6?

Next Article

Thomas Berge dronk zich te pletter

You may also like