Thomas Berge dronk zich te pletter

Author: Share:
© Foto: Brunopress.nl

Op het dieptepunt in zijn leven dronk Thomas Berge naar eigen zeggen zeker een fles wodka per dag. Zijn eerste biertje dronk hij toen hij nog maar veertien was. Uiteindelijk liet hij zich op 20-jarige leeftijd opnemen in een verslavingskliniek om hem af te helpen van zijn drank- en drugsprobleem.

Ja ook drugs, want hij zat soms in zijn eentje op de sofa thuis met een gram cocaïne, te kijken naar Comedy Central. Dat was het enige waar hij nog vrolijk van werd.

De zanger die op zijn twaalf jaar doorbrak met het nummer ‘Mijn Luchtballon’ herpakte zich echter volledig. Inmiddels heeft hij met zijn vriendin een zoontje, die nu zo’n zeven maand oud is. Over zijn leven vroeger is hij heel duidelijk. “Voorheen was het een achtbaan die nooit stopte”.

Gelukkig is die periode voorbij en als kers op de taart is er nu terug een baby op komst. “Het is ontzettend leuk en erg spannend allemaal”, zo verneemt Party uit een interview met Thomas Berge.

Zeven maand na de bevalling van hun zoontje Saint is Elianne (zijn vriendin) opnieuw zwanger. Iets sneller dan voorzien blijkbaar want ze hadden liever gewacht tot na de zomer.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz247.nl

Previous Article

Hierover praat Chantal Janzen niet graag

Next Article

Goedele Liekens kampt nog steeds met onzekerheid

You may also like