Hoe vrienden te blijven met je ex? Bonnie St. Claire weet raad

Author: Share:
©

In december 2004 trouwde zangeres Bonnie St. Claire met haar negentien jaar jongere geliefde Anne-Jan Jongbloed. Uit liefde. En uit liefde zou ze bijna negentien jaar later ook van hem scheiden. Al kwam het inmiddels ex-koppel niet op één twee drie tot dat besluit.

“Ik kan dan ook zeggen dat het proces om te gaan scheiden jaren heeft geduurd”, zegt Bonnie in Story. “Ik denk niet dat als we die stap vijf, zes jaar geleden genomen hadden, het op deze manier was gegaan. Ik ben nu vijf jaar nuchter en in de afgelopen jaren hebben we heel veel gesprekken gevoerd over hoe het verder moest.”, legt ze uit. “En dat gebeurde steeds zonder ruzie.”

Bonnie leerde dan ook uit haar verleden en wist zo een tweede vechtscheiding te vermijden. Dat gebeurde immers wel met haar eerste ex-man, met wie ze sindsdien geen contact meer heeft. Al was ze daar naar eigen zeggen niet opnieuw bang voor. “De situatie was zo anders. Er kwam nu geen ander in het spel, we bleven contact houden en we kwamen erachter dat we het alleen leven best prettig vonden”, besluit ze.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz247.nl

Previous Article

Janny van der Heijden slaat alarm

Next Article

Peter Gillis: “Ze is door mij bekend geworden”

You may also like