Jan Smit: “Dat is natuurlijk het vervelendste”

Author: Share:
© Foto: Avrotros

De burn-out van zanger Jan Smit was een erg pittige periode voor de Volendamse zanger. Hij had tijd nodig om zichzelf terug te vinden en de prioriteiten in het leven terug te ontdekken.

En die prioriteiten liggen vooral bij zijn gezin. Geen honderd optredens per jaar meer, maar wel 25 verspreid over drie maanden en vooral veel tijd maken voor zijn kinderen.

“Twee kinderen zitten nu op de middelbare school en die hebben zo nu en dan hulp met huiswerk nodig. Zo vind ik het leuk en fijn om Emma met Duits te helpen. Ook geniet ik van mijn rol als voetbalvader. Ik vind het heerlijk om voor dit soort dingen tijd te nemen”, klinkt het in Libelle en Party.

Het zijn de kleine dingen in het leven die Jan weer zin geven om overal volop voor te gaan. Al zal alles vanaf nu met mate gebeuren. Jan wil zich niet langer meer voor gek houden.

“Ik zei wel dat mijn gezin bovenaan mijn lijstje stond, maar in de praktijk was dat niet zo. Ik was een streberige harde werker. Eerst moet je dat kunnen herkennen en daarna durven te erkennen. En dat is natuurlijk het vervelendst.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz247.nl

Previous Article

Leontine Borsato: “Alleen dan komen er mooie dingen op je pad”

Next Article

John de Bever: “Dat had hij wel verdiend”

You may also like