Jan Smit kiest voor zichzelf

Author: Share:
© Foto: Avrotros

In Party staat te lezen dat Jan Smit het vroeger erg moeilijk had om “nee” te zeggen.

“Ik wist wat goed voor me was en wat niet, maar dan moet je het ook nog altijd durven doen. En zover was ik heel lang niet”, gaat hij van start. Ik wist dat iets niet goed voor me was of dat het niet in mijn agenda paste, maar toch nam ik het aan.

Volgens de zanger zou dit komen omdat hij mensen niet wil ontgoochelen. Gelukkig heeft Jan ondertussen voor zichzelf besloten om vaker “nee” te gaan zeggen. “Ik hou nog steeds niet van mensen teleurstellen, maar ik moet in de eerste plaats toch vooral aan mezelf denken”, zo geeft hij aan.

Plots merkt de zanger dat hij meer tijd heeft voor zijn vrouw Liza en zijn gezin. Niet alleen werd de zanger uit zijn functie als voorzitter van FC Volendam ontheven, ook heeft hij zelf afscheid genomen van de selectiecommissie van het Eurovisie Songfestival. De aanleiding van dit vertrek zou de inzending van Mia & Dion geweest zijn, iets waar de zanger absoluut niet achter kon staan.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz247.nl

Previous Article

René Karst laadt batterijen helemaal op

Next Article

Roxeanne Hazes vertelt over haar grote uitlaatklep

You may also like