John de Bever over André Hazes: “Als Kees zijn manager was geweest, was het een stuk minder lastig geweest”

Author: Share:
© Foto: SBS6

Fans van André Hazes moeten het nog zeker het hele jaar zonder hun idool stellen. Ook de verdere toekomst is nog bijzonder onzeker. In december legde de zanger voor onbepaalde tijd het werk neer.

Volgens collega-zanger John de Bever had het allemaal niet zo’n vaart hoeven te lopen als Hazes omringd was geweest door een goed managementteam. “Er gebeurt veel met die jonge gasten, die moeten omringd worden door goede mensen”, vertelt de gewezen voetballer in Weekend.

Zelf wordt de Bever bijgestaan door z’n echtgenoot Kees Stevens. Volgens de Bever zou Kees ook een goeie manager voor André kunnen zijn: “Hij zou hem goed begeleiden, daar ben ik van overtuigd.”

Tot op heden neemt Djarno Hofland, de neef van André, het management van de zanger op zich. “Dat is geen echte manager, dat is meer een vriend die met hem meegaat naar optredens”, klinkt het bij de Bever.

Toch staat John de Bever er niet voor te springen dat z’n wederhelft het management van Hazes op zich neemt. “Dan ben ik hem kwijt en wordt het weer moeilijker voor mij, haha”, lacht de Bever in Weekend.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz247.nl

Previous Article

Kristof uit Big Brother breekt met zwangere vriendin

Next Article

Erica Meiland: “Ik ben daar erg van geschrokken”

You may also like