Vrouw van Nick Schilder emotioneel: “Dat kan vanaf september niet meer”

Author: Share:
© Foto: Showbizzsite.nl

Kirsten Schilder, de vrouw van zanger Nick Schilder heeft elke week een column klaar voor Kek Mama. Daarin vertelt ze onder andere over het lastige jaar dat ze hebben gehad.

“Dit jaar neemt man Nick afscheid van zijn muzikale partner Simon Keizer, maar er is meer. Oudste dochter Nikki sluit namelijk haar basisschoolperiode af. De laatste keer lopend naar school gaan, want de middelbare school die ze voor ogen heeft is een stuk verder van huis”, schrijft Kirsten in haar column.

Nick en Kirsten hebben het altijd erg leuk gevonden dat hun drie kinderen op één school zaten, maar daar komt nu dus verandering in.

Geen vaste ochtendrituelen meer voor het gezin, want het leven van het gezin zal behoorlijk op zijn kop staan door de grote verandering van Nikki.

En dat maakt Kirsten emotioneel. Zij ziet haar kleine meisje langzaam groter worden en moet haar weer een beetje meer loslaten. “De rituele ochtendwandeling met het hele gezin richting school, zal vanaf september niet meer met Nikki zijn. Zij zal hooguit vluchtig zwaaien, ons vanaf haar fiets een fijne dag wensen om ons vervolgens voorbij te sjezen. Toen Nikki vol trots met haar verjaardagtraktatie richting school liep, riep een vriendinnetje vrolijk: ‘Dit is de allerlaatste keer dat je zult trakteren!’ Voor ik het wist liepen de tranen over mijn wangen van weemoed”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz247.nl

Previous Article

Samantha Steenwijk maakt grote inschattingsfout

Next Article

Linda de Mol en Jeroen Rietbergen samen naar Parijs

You may also like