Samantha Steenwijk maakt grote inschattingsfout

Author: Share:
© Foto: VTM

Samantha Steenwijk is één van de bekendste zangeressen in Nederland. Ze was onlangs nog te zien in het programma ‘Tulpen uit Antwerpen’ op Play4 en ze heeft nu ook een nieuwe single klaar. Eentje die ze aankondigde op een wel heel bijzondere manier.

Steenwijk heeft het nooit gehad voor de befaamde juice kanalen op sociale media en zeker niet wanneer deze gingen roddelen over haar relatie met haar vrouw Daisy.

Toen Samantha op Valentijn een opmerkelijk bericht op haar Instagramplaatste kwamen ook dit keer weer de tongen los. De juicekanalen gingen er immers van uit dat het over and out was tussen Daisy en Samantha.

Maar wat bleek, de post van Samantha was gewoon een stunt om haar nieuwe single aan te kondigen. De zangeres ging er vanuit dat ze zo meer aandacht kon vestigen op haar carrière als zangeres en haar nieuwe single.

En die stunt werd de zangeres jammer genoeg niet in dank afgenomen. Het haalde haar geloofwaardigheid weg en heel wat fans haakten zelfs af. Dat ze een breuk met haar vrouw fakete dat kan voor velen niet door de beugel.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz247.nl

Previous Article

Lil’ Kleine heeft groot nieuws

Next Article

Vrouw van Nick Schilder emotioneel: “Dat kan vanaf september niet meer”

You may also like