Keert Maxime Meiland daarom terug naar haar ouders

Author: Share:
© Foto: William Rutten/SBS6

Hoewel ze er nog niet zo gek lang geleden pas hun intrek namen, hebben Martien en Erica Meiland hun huidige villa alweer in de verkoop gezet. De reden? Ze gaan samen met hun jongste dochter Maxime en haar gezin een nieuw droomhuis laten bouwen op twee kavels van elk ongeveer 1.000 vierkante meter groot op het Landgoed Oud Leeuwenhorst in Noordwijkerhout.

Al durft Party vermoeden dat Maximes keuze om – in zekere zin – terug te keren naar haar ouders met haar gezin, niet alleen ingegeven is door hechte familiebanden. De jongste Meiland-dochter kwam er immers onlangs achter dat ze toch een beetje boven haar stand heeft geleefd.

Dat is dan ook de reden dat zij op haar beurt haar woning van 2,1 miljoen in Noordwijk te koop heeft gezet. Dat haar keuze dus ook met geld te maken heeft, geeft Maxime zelfs letterlijk toe. “Het heeft ook een beetje met het geld te maken”, citeert het weekblad haar. “Wil ik hier zo graag wonen en beknibbelen op andere dingen? Of wil ik gewoon lekker kunnen leven?” En door op het perceel bij haar ouders te gaan wonen, worden haar woonlasten straks aanzienlijk verminderd.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz247.nl

Previous Article

Zo bereidt Hans Klok zich voor

Next Article

Sienekes ex Jan: “Ik sleep haar voor de rechter”

You may also like