Sienekes ex Jan: “Ik sleep haar voor de rechter”

Author: Share:
© Foto: Showbizz247.nl

Wilde zangeres Sieneke het weekblad Party onlangs nog laten geloven dat ondanks hun scheiding alles peis en vree was tussen haar en haar ex-man Jan, tevens de vader van haar twee kinderen, dan vertelt hij aan dat blad nu een heel ander verhaal.

Volgens hem zijn de zangeres en hij, die afgelopen zomer na tien jaar huwelijk hun breuk aankondigde, verwikkeld in een vechtscheiding. De inzet van hun hevige strijd? Het huis in Nijmegen waar ze als gezin al die jaren lief en leed deelden. Jan zou het huis namelijk willen verkopen, terwijl Sieneke er met hun kinderen zou willen blijven wonen.

Nu vormt dat laatste voor hem geen probleem, zolang zij hem de helft van de geschatte overwaarde van zo’n 366.000 euro die op het huis rust, betaalt. Maar daar knelt helaas het schoentje. Want tot op heden werkt Sieneke volgens hem totaal niet mee. “Als dat zo blijft, dan zal ik haar voor de rechter moeten slepen”, zegt Jan. “Helaas blijft er in dat geval gewoon geen andere optie over. Dan moet de rechter maar beslissen of ik de woning wel of niet mag verkopen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizz247.nl

Previous Article

Keert Maxime Meiland daarom terug naar haar ouders

Next Article

Dit zijn de plannen van Katja Schuurman

You may also like